Amuze deelt uit!

 

Maak kans op een uniek servies van Moments by Point-Virgule, een pannenset van Pan-à-moi of pedaalemmers van Rixx.

 

Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd.

 

 

 Wat valt er te winnen?

 

 

Win een servies uit duurzaam porselein, ontworpen door Belgisch designer Alain Monnens. Wordt deze unieke collectie de eyecatcher op jouw tafel?Moments by Point-Virgule

Het servies bestaat uit:

- 6 kleine bordjes

- 6 grote borden

- 6 diepe borden

- 2 schalen

 

 Totale waarde van €280.

 

 

 

 

 

 

Pan-à-moiPerfect aankorsten met de ideale aanbakkwaliteiten van een gietijzeren pan in combinatie met de stevigste en meest duurzame Whitford Excalibur antiaanbaklaag.

 

Deze wokpan en grillpan zijn onmisbaar in elke keuken:

- Point-Virgule Pan-à-moi gietijzeren wok met Excalibur coating ø 30cm 

- Point-Virgule Pan-à-moi gietijzeren grillpan met Excalibur coating 28x28cm

 

 

 Totale waarde van €188.

 

 

 

 

 

 Rixx pedaalemmerDe pedaalemmers van Rixx zijn echte blikvangers in jouw interieur.

Ga voor een elegante, strakke look en kies zelf jouw passende kleur:

- mat rood

- gebroken wit

- industrieel zilver.

 

Ontvang een pedaalemmer van 30L en 5L in jouw favoriete kleur 

 

  

Totale waarde van €145.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wedstijdreglement:

 

Artikel 1: Organisatie

LivWise, met maatschappelijke zetel in Vaartlaan 9, 9800 Deinze (België), BTW BE 0454.468.358, hierna genoemd ‘organisator’, organiseert een wedstrijd welke een aanvang neemt op 15 oktober 2018 en welke eindigt op 30 januari 2019 om middernacht.

 

Artikel 2: Principe:

OrganisatorLivWise wil consumenten aanzetten om deel te nemen aan wedstrijd Amuze 2018.

Alle deelnemers kunnen via de website https://livwise.be/nl_be/amuze-wedstrijd een link volgen naar het wedstrijdformulier. Hier vullen ze één wedstrijdvraag in en één schiftingsvraag.

Er zijn drie prijzen te winnen.

1e prijs: servies van Moments by Point-Virgule ter waarde van 280,3

2e prijs: set van 2 pannen van Pan-à-moi: grillpan en wokpan ter waarde van 188 

3e prijs: Rixx pedaalemmer 30L + 5L in kleur naar keuze ter waarde van 145.9

 

Artikel 3: Algemeen

De wedstrijd wordt uitsluitend beheerst door dit wedstrijdreglement. Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer de inhoud en alle clausules van dit reglement, evenals alle beslissingen die de organisatoren zouden kunnen nemen om het goede verloop van de actie te kunnen verzekeren. Over de wedstrijd wordt, behoudens de deelname en de bekendmaking van de winnaars, geen enkele communicatie gevoerd, noch per brief, noch per telefoon. De organisatoren behouden zich het recht de wedstrijd, het reglement en/of het verloop ervan te onderbreken, te wijzigen of te annuleren. In betreffend geval kunnen zij niet aansprakelijk gesteld worden. De organisator zal de persoonsgegevens enkel gebruiken voor de communicatie rond deze wedstrijd. De organisator zal de persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandelen en met eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer (GDPR, verordening betreffende bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens).

 

Artikel 4: Deelname

Deelname aan de wedstrijd staat open voor iedere natuurlijk persoon (minimumleeftijd 18 jaar) met vaste woonplaats in België en Nederland. Dit met uitzondering van de personeelsleden van LivWise en hun gezinsleden.

Elk persoonlijk e-mailadres kan slechts éénmaal deelnemen per wedstrijd. Meervoudige of frauduleuze deelnames zullen per direct uitgesloten worden van de wedstrijd. Indien er meerdere deelnames vastgesteld worden, wordt de eerste inzending als de deelname beschouwd.

 

Artikel 5: Termijn

De wedstrijd start op 15 oktober 2018 en eindigt op 30 januari 2019 om middernacht.

 

Artikel 6: Wedstrijd

Om geldig deel te nemen aan de wedstrijd moeten de deelnemers volgende stappen ondernemen:

 

Alle deelnemers kunnen via de website https:/livwise.be/nl_be/amuze-wedstrijd een link volgen naar het wedstrijdformulier. Hier vullen ze één wedstrijdvraag in en één schiftingsvraag.

De winnaars worden bepaald aan het hand van hun wedstrijdvraag. Zijn er meerdere correcte antwoorden, dan zal de schiftingsvraag objectief bepalen wie de winnaars zijn. De eerste prijs wordt uitgedeeld aan de deelnemers wiens antwoord op de wedstrijdvraag correct ingevuld is en wiens antwoord op de schiftingsvraag het dichtste bij het correcte antwoord ligt. In dezelfde lijn worden ook de tweede en derde plaats bepaald.

 

Artikel 7: Winnaars bekend maken

De winnaar zal op 31 januari 2019 bekend gemaakt worden, dit kan gebeuren volgens volgende wijzen:

-          De winnaar krijgt een privébericht via zijn e-mailadres

-          Er wordt een bericht/video met de winnaars op de Facebookpagina en Instagrampagina van Point-Virgule geplaatst.

 

Artikel 8: Betwistingen

Alle betwistingen inzake de toepassing van dit reglement worden autonoom beslecht door de organisator, het volstaat hiertoe een mail met de klacht te sturen naar marketing@livwise.be.

 

Artikel 9: Contact

Bij vragen of problemen in verband met de wedstrijd kunnen geïnteresseerden terecht bij LivWise via marketing@livwise.be.

TOP